Boomkwekerij en tuinaanleg

Gerry Vanthienen

Klottenbergstraat 4 te 3440 Zoutleeuw

 

 

"Volg ons op facebook voor alle nieuwtjes"

Van 20 nov tot 18 dec van 10:00 u - 17:00 u 7 d/7

voor en na kerstperiode op afspraak

gsm: 0496 44 96 54

fb

 

Kerstbomen

De kerstdennen bij boomkwekerij Vanthienen zijn rechtstreeks uit eigen kweek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, in kleine en grote hoeveelheden. ( Picea Omorika, Abies Nordmann, Abies, Picea Pungens en Picea Pungens Glauca.)

Tijdens de Kerstperiode bieden wij tevens kerstdecoratie en kerstverlichting aan. Bomen worden dan op uw vraag ook ingepot, op kruis gezet, met of zonder wortel uitgedaan.

Al de kerstbomen kunnen ook in een net worden ingepakt.

U heeft steeds de garantie dat de bomen vers gerooid zijn.  Er is trouwens de mogelijkheid om uw eigen boom in het veld te kiezen. U mag ook steeds op voorhand uw boom komen reserveren.

 

Buxus

Boomkwekerij Gerry Vanthienen is gekend om de buxus rechtstreeks uit eigen kweek. Deze is te koop aan scherpe prijzen, ongeacht de hoeveelheid. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten (Buxus Sempervirens en zijn cultivars: Aureopendula, Elegantissima, Glauca, Gold Tip, Raket, Rontundifolia, Suffruticosa, ...); (Buxus Microphylla en zijn cultivars: Faulkner, Insularis, ...) evenals verschillende uitvoeringen (haagplant, bol, kegel, piramide, bol op stam, duobol ...) Zie ook onze voorbeelden hiernaast om de snoeivormen te zien.  Als onze buxussen worden met de hand gesnoeid en goed verzorgd en zijn ziektevrij.

Terrassen

 

Boomkwekerij Vanthienen is uw specialist voor uw terrassen. De verhardingswerken en afspanningswerken worden tesamen bij het heraanleggen van uw tuin steeds professioneel uitgevoerd.

Tuinaanleg

 

Boomkwekerij Vanthienen is uw specialist voor uw tuinaanleg en tuinwerken. Wij leggen uw gazon aan, ook met graszoden of kunstgras. U kunt eveneens bij ons terecht voor oa ploeg- en freeswerken,voor klepelen van onkruiden, kleine grondwerken, grondbewerking, drainages, rooien van bomen en uitfrezen van boomstronken.Wij doen ook de nodgie verhardings -en afspanningswerken en leggen ook paardenpistes aan.

Verhuur

 

Wij verhuren volgende machines voor een dag, halve dag, enkele dagen:

 een verticuteermachine (gazonverluchter) voor ganse of halve dag of per uur. 

 een hooggrasmaaier , bakfrees voor een week , weekend , dag of halve dag.

 een trilplaat voor een week ,weekend of per dag.

Voor al deze machines dient een afspraak te worden gemaakt.

Pottery

 

Boomkwekerij Gerry Vanthienen is exclusief verdeler van kwaliteitsproducten van Pottery.

- weerbestendig, kleurvast/Uv-bestendig.

-geen temperatuursinvloed tussen+45°C en +90°c

- Voor binnen en buiten geschikt

- makkelijk verplaatsbaar , plant en terrasvriendelijk.

-perfecte detaillering ( niet van terracotta te onderscheiden)

Verder ook pottery te verkrijgen in terracotta, zink hout, polyester in alle gewenste kleuren en uitvoeringen.